Simple Shop FREE | Brezplačna davčna blagajna

Brezplačna davčna blagajna za gotovinsko poslovanje, ki je nameščena lokalno na vašem računalniku ali tablici. Programska oprema in potrjevanje računov deluje tudi, če niste povezani z internetom, zato je dotična programska oprema primerna tudi za bolj zahtevna okolja, kjer je povezava z internetom vprašljiva oziroma jo ni (Primer: tržnice, planinske koče itd..). Vsi že izdani računi se samodejno naknadno davčno potrdijo po ponovni delujoči internetni povezavi.


Zakaj izbrati brezplačno verzijo?

Odgovor je zelo enostaven. Zato ker nimate nobenih stroškov. Naša programska oprema deluje po načelu "Ker cenimo nasmeh". Če imate dejavnost, kjer izdajate manj kot 6 računov dnevno je ta verzija programske opreme za izdajanje davčnih računov popolna izbira. Dejanskih stroškov ni. Posodobitve so na podlagi zakonskih sprememb obvezne, vendar je cena le teh na letni ravni zgolj 30 EUR z DDV.

Za koga je primerna brezplačna davčna blagajna?

Dejansko za vse. Edina omejitev brezplačne davčne blagajne tako za gotovinsko kot negotovinsko poslovanje je omejitev dnevno izdanih računov. Dejavnosti kjer se uporablja brezplačna verzija je nešteto - najbolj pogoste dejavnosti pa so: frizerski salon kot popoldanska dejavnost; dopolnilna dejavnost; kmetijstvo; zidarska dela; kmečki turizem; svetovanje; odvetniške storitve; ključavničarstvo; čebelarstvo; vsa društva; glasbena storitev; določeni tipi spletnih storitev; izobraževalne ustanove; cerkvene inštitucije ter ostale inštitucije; avtoprevozništvo; gozdarska dela; servisna dela; popravila; avtomehanične delavnice; čistilni servisi in še bi lahko naštevali.. Dejansko ni omejitev.

Kaj je podprto v brezplačni verziji (povzetek)

 • Izdajanje gotovinskih in negotovinskih računov
 • Izdajanje računov preko plačilnega prehoda Moneta
 • Tipi plačil: Gotovina, Kartica, TRR, Moneta, Zbirnik, SSK, koriščenje BON-a, Lastna poraba
 • Povezljivost najrazličnejše strojne opreme ter POS terminala
 • Delo z miško ali preko zaslona na dotik
 • Izvozi za kasnejšo obdelavo in uvoz v druge računovodske programe
 • Skladišče - prejemnice, izdajnice, konsignacija
 • Kreiranje računa, predračuna, ponudbe, dobavnice, dobropisi, stornacija
 • Neomejeno število uporabnikov (zaposlenih)
 • Neomejeno število produktov (artiklov)
 • Enouporabniška ali mrežna verzija baze

Kako naprej, če se odločim za vašo davčno rešitev?

Postopek je zelo enostaven. Prenesite namestitveno datoteko (kliknite spodaj na gumb za pričetek prenosa). Namestite program, ga zaženete ter izvedite brezplačno aktivacijo programske opreme. V roku 24-ih ur bo vaša aktivacija potrjena in nato lahko pričenete z delom oz. z dejanskim izdajanjem računov.

Brezplačen prenos namestitvene datoteke

Dodatne informacije

Kako izvedem zagon davčne blagajne?

Vsa navodila in napotki za enostaven zagon davčne blagajne ter dodatna navodila za prevzem digitalnega certifikata za davčno potrjevanje so dostopna preko uradne spletne strani Simple Shop.

Video navodila za zagon davčne blagajne

Simple Shop FREE